LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Frankrike Argentina, VM 2018

Bästa mixade startelvan inför Frankrike – Argentina

Startelvan inför Frankrike vs Argentina EM-match? När Argentina mot Frankrike spelas senare på lördagen så är det de bästa fotbollsspelarna från varje land som möter varandra i Ryssland där den franska VM -arenan ligger, som ska ta fram en vinnare. Att så väl Argentinas trupp som det franska VM truppen innehåller ju nästan snuskigt många stjärnor.

Det här gör att det blir väldigt svårt att hitta en klar favorit, även om Frankrike (2,30) får ses som knapp favorittippad framför Argentina (3,40) den här matchen. Det handlar ju inte minst om att Argentina gjorde ett svagt gruppspel och slutade tvåa. Det efter att Mittbacken Rojo gjort mål i slutminuterna i den sista matchen mot Argentina.

Superodds tips: bäst odds på Frankrike (12,00=>) eller Argentina (18,00=>) att vinna matchen!  

Frankrike Argentina laguppställning, startelvor & odds  inför fotbolls VM matchen!

Bästa spelarna i Frankrike – Argentina

En fråga vi gärna ställer oss är vilken av de här lagens trupper som är mest. Tittar vi på alla VM trupper 2018 så går det ju i alla fall att säga att samtliga har kandidater som alla kan gå in i praktiskt vilket klubblag som helst.

Om vi på Silly Season Sverige får säga det själva så är fransmännen bättre på det defensiva planet, samtidigt som sydamerikanerna är starka framåt. Vi vet ju att Argentina rent historiskt, än idag, har haft stora problem med att få ordning på sitt försvarsspel.

LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Frankrike Argentina, VM 2018

Kanske hittar vi någon av deras spelare bland de bästa anfallarna i VM 2018, eller de bästa försvararna i VM. Ja, faktum är att ni lär göra det. Här på vår sajt hos Silly Season Sverige så går det ju att läsa om det allra mesta. Men inte minst om VM 2018.

För er som älskar VM och nu vill se spelschema VM 2018 åttondelsfinaler, för att inte missa heta möten som det mellan Frankrike och Argentina, så är vi förstås er hjälp till det. Nu ska vi se hur en bästa kombinerad startelva för Argentina och Frankrike kan se ut.

Målvakt: Hugo Lloris, Frankrike

Bästa startelvan Frankrike Argentina

Låt oss vara ärliga och säga att varken Frankrike eller Argentina sitter på de bästa målvakterna i det här världsmästerskapet. Men det känns ju ändå som att Frankrike har en klar fördel vad det gäller den hör positionen.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply