LISTA: Tio saker du inte visste om Riyad Mahrez

LISTA- Tio saker du inte visste om Riyad Mahrez

Fakta som du inte vet om Man Citys Riyad Mahrez

Tio saker du inte visste om Riyad Mahrez? Vad vet vi om Riyad Mahrez? Vi vet att han är målfarlig, grym på att slå assister, en fantastisk dribbler. Vi vet också att han har fått pris för årets spelare i Premier League. Detta då hans häpnadsväckande insatser ser ut att kröna Leicester som mästare i Premier League. Den största skrällen i engelsk fotbollshistoria. Han kom till klubben från Le Havre 2014 till Leicester. Då låg LFC i andradivisionen (!), och resten av tiden i Leicester blev en framgångssaga av sällan skådat slag. Numera befinner sig spelaren dock i Manchester City dit han gick sommaren 2018. Efter en längre tids rykten blev det tillslut en flytt.

Här har ni 10 saker ni inte visste om Riyad Mahrez.

Tio saker du inte visste om Riyad Mahrez

Tio saker du inte visste om Riyad Mahrez? Innan vi kollar in denna lista kan vi tipsa om alla de listor vi har här på Silly Season Sverige. Här kan ni spetsa ert kunnande inom, eller ja, onödigt kunnande inom fotbollen. Ni kan imponera på era vänner med 10 saker de inte vet om Neymar och 10 bästa spelarna som aldrig vunnit Champions League. Nu tar vi en titt på tio saker du inte visste om Riyad Mahrez.

1. Han är kompis med Paul Pogbas bror

Paul Pogba, Juventus

I en intervju nyligen bekräftade Paul Pogbas storebror Mathias Pogba att han är en nära vän till Mahrez. En gång i tiden spelade de tillsammans i Quimper i franska division 7. Sedan dess har de varit goda vänner. Pogba erkänner dock att han inte stod ut med hur stökig Mahrez var, och att han fick göra honom “rumsren”.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply