Lista: 5 stjärnor som kan byta klubb i januari

Lista: 5 stjärnor som kan byta klubb i januari

Fem stjärnor som kan byta klubb i januari

Det känns som att det senaste fönstret nyss stängdes, men faktumet är att det endast är en och en halv månad kvar tills att nästa transferfönster öppnar i januari 2017. Redan nu har rykte efter rykte börjat cirkulera i fotbollens värld. Vilka spelare kommer storklubbar som Real MadridBarcelona och Bayern München försöka värva in? Vilka kommer bli de hetaste övergångarna i ligor som Premier LeagueBundesligaLa Liga och Serie A?Kommer klubbarna i Allsvenskan tappa några viktiga spelare eller värva in potentiella stjärnor?

Med tanke på att spekulationerna om spelarövergångar blir fler och fler tycker vi på Silly Season Sverige att det är dags att summera vilka spelare som kan vara inblandade i vinterns hetaste affärer. Det här är fem stjärnor som kan byta klubb i januari.

Fem stora spelare som kan flytta i vinter

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om fem storklubbar som kan värva Dimitri Payetde sju sämsta Premier League-kaptenerna och tio fotbollsstjärnor som du inte visste var släkt. Innan ni tar en titt på de listorna rekommenderar vi först att ni läser om fem stjärnor som kan byta fotbollsklubb i vinter.

1. Cesc Fabregas

Lista: 5 stjärnor som kan byta klubb i januari

Sedan Antonio Contes ankomst till Chelsea har Cesc Fabregas inte fått spela särskilt mycket. Detta har gjort så att det har börjat talas om att spanjoren kan byta klubb i januari. Bland annat har det sagts att Serie A-mästarna Juventus är intresserade av att värva Fabregas och att Milan vill plocka in spanjoren. Det har även ryktats om att West Ham försöker locka till sig spelaren.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply