Lista: 5 saker Carlos Tevez kan köpa med sin lön

5 saker Carlos Tevez kan köpa med sin lön

5 saker Carlos Tevez kan köpa med sin lön? Det kan Carlos Tevez göra med sin lön? Fem saker Carlos Tevez kan göra med sin lön? Det kan Carlos Tevez köpa med sin lön? Carlos Tevez bäst betald? Carlot Tevez lön Kina? Carlos Tevez lön 2017? Carlos Tevez bäst betalda i världen? Det har troligtvis inte undgått någon att Carlos Tevez just nu är världens bäst betalde fotbollsspelare. Efter att ha lämnat Boca Juniors för spel i Shanghai Shenua fick han en ny monsterlön, något som utan tvekan gör honom till en av de bäst betalda i Chinese Super League, och dessutom i världen.

För hur mycket tjänar egentligen den argentinske stjärnan? Han är ju som sagt den bäst betalde fotbollsspelaren i hela världen, med sina smått otroliga 6,2 miljoner kronor i veckan. Lås oss bryta ner det här i mindre siffror för att förstå hur mycket han egentligen tjänar.

Carlos Tevez tjänar under ett år nära 340 miljoner per år. Det innebär en dagslön på 990 000 per dag, 40 000 per timma, 750 kronor i minuten och 12 kronor per sekund. Det är alltså så här världens bästa lön ser ut för Carlos Tevez, och det är så att man börjar undra vad man skulle göra med en lön som denna? Det är just det som dagens lista kommer handla om då vi ska ta upp fem saker du skulle kunna köpa för Carlos Tevez lön.

Det kan du köpa för Carlos Tevez lön?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listan ”7 saker du kan köpa för Gareth Bales lön” och ”Fem saker du kan köpa för Cristiano Ronaldos lön” och nu är alltså turen kommen till den argentinske stjärnan Carlos Tevez. Vad kan han köpa med sin nya monsterlön i Kina? Vi listar fem saker som kommer få dig att häpna.

5. En ny Porsche Carrera 911 varje dag

Lista 5 saker Carlos Tevez kan köpa med sin lön

Vad sägs som en helt ny Porsche Carrera 911? Modellen är en av de mest eftertraktade i hela världen och du skulle behöva punga upp rejält för att få nycklarna till den. För Carlos Tevez ser det dock annorlunda ut. Argentinaren skulle kunna köpa en ny Porsche varje dag och fortfarande ha råd med att fylla bagaget med kontanter.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365