Lista: 5 klubbar som kan värva Pierre-Emerick Aubameyang

Lista: 5 klubbar som kan värva Pierre-Emerick Aubameyang

Fem klubbar som kan värva Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyangs framtid i Dortmund är osäker. Ovissheten grundar sig i att spelaren har sagt att inte vet om han är kvar i klubben efter den här säsongen. Efter det uttalandet har lag efter lag ryktats vilja värva anfallaren. Inte minst eftersom 27-åringen är en av de spelare som kan vinna den europeiska guldskon.

På grund av situationen som råder har vi på Silly Season Sverige listat olika föreningar som kan plocka in Dortmunds anfallare under sommaren. Det här är fem klubbar som kan värva Pierre-Emerick Aubameyang.

Vilka lag kan värva Pierre-Emerick Aubameyang i sommar?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om många ämnen inom fotbollen. Under den senaste tiden har vi bland annat skrivit om fem världsstjärnor som rökt under sin karriärfem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo och de bästa inhopparna genom tiderna. Innan ni läser de listorna ska vi först gå igenom vilka fem klubbar som kan värva Aubameyang i sommar.

1. Manchester United

Lista: 5 klubbar som kan värva Pierre-Emerick Aubameyang

Manchester United vill förstärka truppen i sommar. Detta trots flera stora värvningar under 2016. En av de spelare man ryktas vilja ta in är Aubameyang. Det påstås att Jose Mourinho värderar Dortmund-anfallaren högt. Portugisen anser att han vore en perfekt värvning för United, uppger Daily Star.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply