LISTA: 11 superlöften att följa i La Liga 2016/2017

bet365

LISTA: 11 superlöften att följa i La Liga 2016/2017

11 talanger att hålla ögonen på i La Liga

La Liga börjar igen och hela Spanien väntar spänt. Det är äntligen dags att få se den där toppfotbollen som varje vecka fortsätter att överraska och skina. Några av världens bästa fotbollsspelare håller till i den spanska ligan och varje helg underhåller de ett helt land och en hel värld med sin fantastiska fotboll. Det handlar om spelare som gör otroligt många mål och i ligan sker det en del mycket dyra spelarköp för talanngfulla spelare som hämtas in. Men det handlar inte enbart om att betrakta de spelarna som redan är stora i spelet, utan ligan ger oss också en chans att upptäcka nya talanger och få se dem förbereda sig för att ta de slutgiltiga stegen för att bli en riktig spelare.

11 talangfulla spelare att hålla koll på i La Liga

Det är mixen av etablerade storspelare och unga talanger som är så lockande i en fotbollsliga och att man aldrig vet vilka som kommer blomma ut och när. Det finns många talanger i Spanien, men här på Silly Season Sverge har vi valt att lista 11 stycken spelare som står ut lite extra. Men först vill vi passa på att tipsa om några andra listor vi har gjort som har varit väldigt populära, till exempel 10 bortglömda Premier Leaguevinnare, fem saker du inte visste om Shkodran Mustafi och 10 dyraste försvararna genom tiderna, innan vi går vidare med 11 superlöften att följa i La Liga 2016/2017.

11. Mikel Oyarzabal, Real Sociedad

LISTA: 11 superlöften att följa i La Liga 2016/2017

Kom fram under förra årets kampanj som en riktig talang och bidrog med sex stycken mycket viktiga mål under slutfasen av säsongen. Enbart 19 år men har redan en roll som en nyckelspelare i laget och kommer att vara en riktig tillgång för Real under den kommande säsongen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply