LISTA: 10 saker du inte visste om Gareth Bale

Tio fakta du inte visste om Gareth Bale

Saker du inte visste om Gareth Bale? Gareth Bale lämnade Premier League och Tottenham Hotspur för spel i La Liga och Real Madrid 2013. Walesaren kostade då omkring 100 miljoner euro och många menade att det var den dyraste övergången i fotbollshistorien när han anlände till Santiago Bernabéu. Bales är även av de högst betalda spelarna i Real Madrid. Bales prestationer har varit däremot varit blandade i den spanska huvudstadsklubben. Han har dock gjort många viktiga mål för klubben, bland annat i Champions League-finalen 2014 och Copa del Rey-finalen 2014. Det är ingen tvekan om att många vet vem Walesaren är men frågan är om många vet allt om honom och har koll på all fakta. Bale har från och med sommaren 2018 fått en viktigare roll. Cristiano Ronaldo har nämligen lämnat Real Madrid. Det gör att Bale måsta vara den som kliver fram när han behövs som mest. Bale som dock är väldigt skadebenägen är ofta borta från matcher. Därför har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med tio saker du inte visste om Gareth Bale.

10 saker du inte visste om Gareth Bale

Saker du inte visste om Gareth Bale? Detta visste du inte om Gareth Bale. Tidigare har vi publicerat listor som blivit väldigt uppskattade. Nedan har vi tagit ut ett axplock med listor som vi tror att ni skulle tycka vara intressanta. Här kommer vår lista med 10 saker du inte visste om Gareth Bale.

10) Gareth Bale är vänsterfotad – men var bäst i skolan även med högern

LISTA: 10 saker du inte visste om Gareth Bale

Gareth Bale är en av världens bästa vänsterfotade spelare. I skolan tvingade läraren honom att endast spela med högerfoten men han var ändå bättre än alla andra. Det har gjort att han är någorlunda bra även med den högra foten.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply