Lille tappade poäng igen

Rennes tog på fredagskvällen emot Lille på Route de Lorient i franska Ligue 1. Rennes som inför matchen bara hade tagit fyra poäng på sex matcher mötte ett Lille med fem raka matcher utan vinst.

Efter en relativt händelsefattig första halvlek så tog matchen fart i andra. Julien Feret hette målskytten som gav Rennes ledningen efter 64 spelade minuter och Romain Alessandrini hette mannen som slog spiken i kistan med sitt 2-0-mål tio minuter senare.

Lille led mot ett nytt poängtapp och tränaren Rudi Garcia kunde inte hålla sig i skinnet. Klockan stod på 89 minuter när Garcia blev rasande över ett domslut, vilket slutade med ett rött kort för bortatränaren.

Matchen slutade 2-0 till Rennes och den stora förloraren var Lille som därmed spelade sin sjätte raka ligamatch utan vinst.