Liechtenstein-Sverige TV kanal – vilken kanal visar matchen?

Liechtenstein-Sverige TV-tid- vilken kanal sänder Sverige mot Liechtenstein?

Liechtenstein-Sverige TV – vilken kanal visar Sverige mot Liechtenstein? Vem visar Liechtenstein-Sverige? Vart sänds Liechtenstein-Sverige matchen på nätet, Internet, live stream? Liechtenstein-Sverige TV sändning? När spelas Liechtenstein-Sverige och vem visar Liechtenstein-Sverige sändning på TV? På vilken kanal kan man titta på matchen Sverige/Liechtenstein?

TV-sändning: vart sänds Liechtenstein-Sverige på fredag?

Vilken kanal sänder Sverige mot Liechtenstein? Vad gäller Liechtenstein-Sverige så är TV-sändning, TV-tid och spelschemat klart. I Sverige är det mediebolaget SBS Discovery som äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga EM-kval matcher fram tom 2016. Detta innebär att Liechtenstein vs Sverige kommer att sändas på någon av bolagets svenska TV-kanaler. Som nämnts ovan äger SBS Discovery TV-rättigheterna till EM-kvalmatcherna och Sveriges matcher kommer att visas på Kanal 5, vilket även gäller denna match. Det är Eurosport 2 och Kanal 9 som visar många av de andra matcherna i EM-kvalet.

Sverige-Liechtenstein stream gratis – live streaming

Kanal5 sänder Liechtenstein-Sverige matchen på TV och vill du se den via live stream i dator eller surfplatta är det Kanal5play.se som gäller men det kostar 59 kr/mån. Hos Bet365 och Unibet kan du se övriga landskamper gratis via live streaming! Hos PaddyPower och Unibet kan du ta del av ett par riktigt bra oddserbjudanden för att krydda till matchen där allt pekar på en svensk seger. Klicka här för att ta del av PaddyPowers erbjudande och här för att ta del av Unibets erbjudande!

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

Lichtenstein-Sverige på TV

Sverige Liechtenstein TV vilken kanal sänder Liechtenstein-Sverige matchen?Lichtenstein-Sverige på TV? Sverige möter Liechtenstein på fredag den 9 oktober kl 20:45 svensk tid. Silly Season har fått många frågor rörande matchen Liechtenstein vs Sverige och vem som visar matchen på TV samt en hel del frågor rörande de andra EM-matcherna. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa EM-kval matcher.

Liechtenstein Sverige TV - vilken kanal sänder Sverige mot Liechtenstein på TV

Superviktig match för Sverige

Sverige möter Liechtenstein i Rheinpark Stadion och Liechtenstein-Sverige matchen är en extrem viktig match och Sverige måste ta alla tre poäng för att hålla levande. Sverige ligger just nu extremt risigt till då man förlorat de viktigaste matcherna, nämligen bortaförlusten mot Ryssland 0-1 och hemmaförlusten mot Österrike 1-4. Sverige inte råd att förlora några fler matcher ifall man ska hålla EM-drömmen levande. En ytterligare förlust eller ett kryss och Sveriges chanser att gå vidare i Europa League är bortblåst.

Österrike toppar tabellen med 22 poäng och är klara för EM 2016 i Frankrike. Ryssland ligger tvåa i tabellen med sina 14 poäng och det är just denna plats som Sverige krigar om. Sverige ligger trea i tabellen med sina 12 poäng. Ryssarna ligger två poäng före Sverige, men har bara lätta matcher kvar.

Om Sverige vinner mot Liechtenstein och Ryssland inte pallar trycket förlorar mot Moldavien så går Sverige om Ryssland och upp på en andraplats med endast en match kvar. Sverige har inte ens råd att kryss mot Liechtenstein utan det är endast vinst som gäller. För att se vilka Sverige och Ryssland har kvar att möta i en eventuell kamp om andraplatsen kan du se spelschemat för Sveriges grupp i EM-kvalet och spelschemat för EM 2016. Rysslands båda EM-kvalmatcher spelas parallellt med Sveriges matcher och sänds i Eurosport 2. Ryssarna börjar borta mot Moldavien och avslutar hemma mot Montenegro.

Lag S W O L MF MM MS P
Austria Österrike

8

7

1

0

16

3

13

22

Russia Ryssland

8

4

2

2

17

4

13

14

Sweden Sverige

8

3

3

2

11

9

2

12

Montenegro Montenegro

8

3

2

3

8

8

0

11

Liechtenstein Liechtenstein

8

1

2

5

2

21

-19

5

Moldova Moldavien

8

0

2

6

3

12

-9

2

Såsom det ser ut med tanke på att både Sverige och Ryssland har ”lätta matcher” kvar så kommer Sverige troligtvis att bli trea och det blir play-off. Montenegro ligger hack i hälarna på Sverige med endast en poängs skillnad och kan skrälla ifall Sverige gör bort sig. Nu ligger allt i Sveriges händer som inte får göra bort sig i någon av de återstående matcherna.

Spela på Sverige-Liechtenstein och odds?

Ska du spela på Sverige-Liechtenstein? Om ja, så ska du ta del av en bonus eller ett riskfritt spel på matchen från bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Hämta din bonus här! Hämta din bonus här!

Sverige mot Liechtenstein odds

Oddsen för en svensk seger inte så roliga då de är för extremt låga vid en seger för Sverige. Alla räknar med en svensk seger och sist så vann Sverige med 2-0 utan Zlatan. Nu är Zlatan med och inställd på att vinna de återstående EM-kvalmatcherna. Sverige borde köra över Lichtenstein i teorin. Därav så har vi hittat några odds som kan vara intressanta för den som vill spela på svensk seger i Liechtenstein-Sverige matchen. Inför Liechtenstein mot Sverige den 9:e oktober så höjer både PaddyPower och Unibet oddset vid en Svensk seger.

Liechtenstein Sverige TV - vilken kanal sänder Sverige mot Liechtenstein på TV

PaddyPower höjer oddset till hela 8.00 på att Sverige vinner med mer än 3 mål. Klicka här för att ta del av PaddyPowers erbjudande!

Unibet höjer oddset till hela 4.00 på att Sverige gör över 3.5 mål (4 eller fler). Klicka här för att ta del av Unibets erbjudande!

Sverige-Liechtenstein matchinformation

Information om Sveriges EM-kvalmatch mot Liechtenstein från svenskfotboll.se:
EM-kvalomgång: Omgång 9
Stadium: Rheinpark Stadion
Domare: Liran Liany, Israel
Ass. domare 1: David Elias Biton, Israel
Ass. domare 2: Nissan Davidy, Israel
Fjärdedomare: Oren Borneshtain, Israel
Matchnummer: 900100025

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply