Liechtenstein-Sverige – inför Sverige mot Liechtenstein

John Guidetti är med mot Liechtenstein och Moldavien

23-årige John Guidetti blev uttagen till det svenska fotbollslandslaget. Celta Vigo-anfallaren är med i truppen inför de avslutande EM-kvalmatcherna mot Liechtenstein och Moldavien.

– Jag tycker att han (John Guidetti) har för lite speltid än för att vara riktigt konkurrenskraftig. Men jag har sagt det tidigare, jag tror på John. Tar han chansen i sitt klubblag så kommer han få chansen här, sade förbundskaptenen till Radiosporten.

– Just nu ser jag honom som en joker, sedan kan jag ändra mig under samlingen. Jag ser honom som en spelare som är skicklig på att komma in och göra mål, även om han bara får en kvart, tillade förbundskaptenen Erik Hamrén.

Oscar Hiljemark är inte uttagen denna gång och inte heller Malmö FF:s ytterback Anton Tinnerholm är uttagen till EM-kvaltruppen. – Jag bedömer att andra är bättre, säger Hamrén.

Hamrén höll ett litet brandtal

Erik Hamrén inledde presskonferensen med att hålla ett litet brandtal, där han vädjade till svenska fotbollssupportrar: – Stötta oss, ha fortsatt tro på oss! Vi vill också till Frankrike, vi vill spela för er i Frankrike. Vi har fortfarande chansen att ta oss till EM.

Sverige måste vinna för att gå vidare till play off

Då Sverige förlorade de senaste två EM-kvalmatcherna mot borta mot Ryssland och hemma mot Österrike så måste Sverige vinna de återstående matcherna för att gå vidare till play off. Under de två avslutande EM-kvalmatcherna så kommer Sverige att möta Liechtenstein på bortaplan fredag 9 oktober och slutligen att Moldavien på hemmaplan måndag 12 oktober. Sverige måste vinna båda matcherna för att behålla tredjeplatsen som innebär play off-spel om en plats i sommarens EM-slutspel i Frankrike. De flesta spelbolag verkar vara överens om att Sverige kommer att vinna mot Lichtenstein, speciellt ifall man ser till oddset för en svensk seger. Sverige är skyhöga favoriter och de högsta oddset man hittar för en svensk seger är 1,125 pengarna hos PaddyPower. För att krydda till matchen så har PaddyPower och Unibet har två riktigt bra oddserbjudanden istället vid en svensk seger.

Liechtenstein Sverige TV - vilken kanal sänder Sverige mot Liechtenstein på TV

Odds hos några av de största spelbolagen:

Lichtenstein X Sverige Spela här
Bet365 29.00 11.00 1.11 Spela nu
Unibet 26.00 11.00 1.10 Spela nu
PaddyPower 23.00 8.00 1.125 Spela nu

PaddyPower höjer oddset till hela 8.00 på att Sverige vinner med mer än 3 mål. Klicka här för att ta del av PaddyPowers erbjudande!

Unibet höjer oddset till hela 4.00 på att Sverige gör över 3.5 mål (4 eller fler). Klicka här för att ta del av Unibets erbjudande!

Svenska folket börjar tröttna

Till en början såg Erik Hamréns övertagande av landslaget ut att bli en injektion, en injektion som tillförde energi, vilja och kämpaglöd ser vi inte mycket av något av det. Det svenska laget har under de senaste åren haft horribla resultat och trots att man utökat deltagarlagen inför EM 2016 har blågult svårt att kvalificera in sig till turneringen. Detta har gjort att de svenska fotbollsfansen har blivit allt mer negativa till landslaget och dess matcher. En av anledningarna till att det går som det går är att många av lagets storstjärnor lag skorna på hyllan. Namn som Ljungberg, Larsson, Allbäck och Mellberg finns inte längre med i den svenska landslagstruppen och istället befinner sig de svenska spelarna i mindre ligor ute i Europa om man jämför med hur det såg ut när Lars Lagerbäck tog över rodret.

Sveriges EM-kvaltrupp mot Liechtenstein och Moldavien

Målvakter:
Andreas Isaksson, Kasimpasa
Kristoffer Nordfeldt, Swansea
Robin Olsen, Thessaloniki

Försvarare:
Mikael Antonsson, FC Köpenhamn
Pierre Bengtsson, Mainz
Andreas Granqvist, Krasnodar
Mikael Lustig, Celtic
Filip Helander, Hellas Verona
Martin Olsson, Norwich
Sebastian Larsson, Sunderland

Mittfältare/anfallare:
Marcus Berg, Panathinaikos
Jimmy Durmaz, Olympiakos
Albin Ekdal, Hamburg
Emil Forsberg, RB Leipzig
John Guidetti, Celta Vigo
Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint-Germain
Kim Källström, Grasshoppers
Oscar Lewicki, Malmö FF
Isaac Kiese Thelin, Bordeaux
Ola Toivonen, Sunderland
Pontus Wernbloom, CSKA Moskva
Erkan Zengin, Trabzonspor
Abdul Khalili, Mersin Idmanyurdu

Liechtenstein Sverige TV - vilken kanal sänder Sverige mot Liechtenstein på TV

Var kan man se Liechtenstein – Sverige?

För att få reda på var man kan se EM-kvalmatchen mellan Liechtenstein – Sverige behöver du inte leta längre. Vi på Silly Season Sverige har nämligen samlat all information du behöver om var du kan se matchen. Här kan du se Sverige-Liechtenstein på TV!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply