Leipzig riktar blickarna mot Hakan Calhanoglu

Leipzig riktar blickarna mot Hakan Calhanoglu

Calhanoglu kan gå till RB Leipzig

Mittfältaren som lämnade Bayer Leverkusen för spel i AC Milan under sommaren 2017 kan vara på väg att lämna San Siro. Detta för att återvända till Bundesliga 

Hakan Calhanoglu har inte haft någon lätt förstasäsong i AC Milan. Den italienska storklubben satsade för att lagets skulle kvalificera sig för spel i Champions League den kommande säsongen men så blev inte fallet. Efter en höst där hela laget underpresterat tog Gattuso över tränarposten. Italienaren fick rätt på laget men den dåliga starten gjorde att man får nöja sig med spel i Europa League den kommande säsongen. Den dåliga säsongen samtidigt som AC Milan blivit straffade av UEFA på grund av Financial Fair Play kan göra att flera spelare kan lämna. Ett namn det pratas mycket om är just Calhanoglu och nu har en ny klubb gått in i jakten på frisparksspecialisten.

Enligt tysk press kan Calhanoglu vara på väg tillbaka till Bundesliga och det är RB Leipzig som ska vara intresserade av att värva 24-åringen. Det är oklart hur mycket tyskarna vill betala för mittfältaren men då Milan bötfällts av UEFA behöver man sälja och kan nu göra det till ett underpris. Calhanoglu kostade 22 miljoner euro när han anslöt från Bayer Leverkusen för drygt ett år sen och nu hoppas Milan kunna få tillbaka samma summa som man sålde honom för.

SE ÄVEN: Uppgifter: AC Milan vill värva Marouane Fellaini

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply