Legendarerna eniga: “Lingard måste lämna Manchester United”

Legendarerna eniga: "Lingard måste lämna Manchester United"

Jesse Lingard har under hösten fått allt mindre speltid. Nu uttalar sig de tidigare Manchester United-spelarna om 28-åringens situation.

I lördags fick Jesse Lingard starta mot Watford i FA-cupen. Matchen var hans blott andra från start under denna säsong och vid flera tillfällen har han inte ens tagit en plats på bänken i Premier League. Brist på speltid har gjort att flera klubbar kopplats ihop med Lingard, bland annat Inter, Real Sociedad och Sheffield United.

Nu uttalar sig den tidigare Manchester United-försvararen om Lingards framtid.

– Han är 28 år nu och uppenbarligen inte en del av Solskjaers planer. Han är ingen ungdom längre, det är klart att han vill spela fotboll. Han behöver spela matcher, det är det viktigaste. Det har nog blivit dags för honom att lämna, säger Ferdinand till BT Sport enligt Manchester Evening News.

Den tidigare anfallaren Dimitar Berbatov kommenterade även Lingards situation

– Jag tycker att han behöver flytta. Han kommer inte få tillräckligt med speltid i Manchester United. Han kommer behöva gå till en mindre klubb men det viktigaste är speltiden, säger Berbatov enligt Goal.com.

Spelaren har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2022. Ett kontrakt som United valde att förlänga för ett par veckor sedan.

SE ÄVEN: PSG närmar sig värvning av Dele Alli

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply