Leeds – Wolves 1-0: Becchio frälste Leeds

Leeds tog, tidigt på lördagen, emot Wolves, som flyttades ner från Premier League förra säsongen. Leeds tog en viktig seger i premiären med 1-0 efter ett tidigt mål av anfallaren Becchio.

Hemmalaget tryckte på från start och skapade några hyggliga lägen innan man gjorde 1-0 efter knappt 15 spelade minuter. Becchio höll sig framme på en fint slagen hörna och tryckte in 1-0 med pannan.

De vita fortsatte att gå framåt och spela en fin fotboll, och Wolves hade det otroligt svårt framåt då man inte skapade något vettigt under hela första halvlek. Leeds visade lite oskärpa i avsluten vilket ledde till att resultatet kvarstod fram till halvtid.

Wolves kom in i matchen efter halvtid och lyckades vaska fram några målchanser, men något mål för deras del blev det inte. Becchio, bland annat, hade ytterligare några chanser för att utöka Leeds ledning, men lyckades aldrig göra ett andra mål i matchen.

Leeds vann relativt enkelt med 1-0 efter att man varit det klart bättre laget och man kunde ha vunnit med större siffror om man visade mer effektivitet.