Lazios två snabba gav kryss

Trabzonspor såg verkligen ut att ha vinsten redan från matchens första början, då man tidigt i inledning lyckades sätta två kassar med mindre än halvtimmen spelad. När Lazio senare satte sitt första mål förväntade sig nog många något av en vändpunkt, med då svarade istället hemmalagets Paulo Henrique, med att utöka till 3-1.

Den andra halvleken såg dock inte lika färgstark ut för Trabzonspors del och för det mesta kretsade spelet kring Lazio. Till och med matchen 84:e minut hade man dessutom ledning innan gästernas Sergio Floccari, inom loppet av två minuter, vände på steken och kvitterade till 3-3, med sin två mål.

3-3 blev sedermera slutresultatet, då ingen av parterna hade ork nog att avgöra – ett resultat som nu på efterhand antagligen glädjer Laziospelarna mer än deras motståndare.