Lazio vill värva Alessio Cerci från Atlético Madrid

Lazio vill värva Alessio Cerci från Atlético Madrid

Alessio Cerci återvänder till Serie A?

Enligt flera medier i både Italien och Spanien menar att Alessio Cerci kan vara på väg tillbaka till sitt hemland då han inte finns med i Diego Pablo Simeones planer den kommande säsongen.

Sommaren 2014 var det en större cirkus om var Alessio Cerci skulle komma att spela fotboll under de kommande säsongerna. Succé i Torino hade gjort att flera storklubbar var ute efter italienaren och tillslut föll valet på Atlético Madrid som köpte spelaren för drygt 15 miljoner euro. Det blev dock långt ifrån succé i den spanska huvudstaden då Diego Pablo Simeone inte tyckte om spelarens attityd vilket gjorde att det knappt blev något speltid i det rödvita laget. Efter endast en halv säsong i Madrid lånades han ut till AC Milan för att hitta tillbaka till sin tidigare form.

Det blev dock inte som Cerci tänkt sig i den italienska storklubben och under den gångna säsongen var det spel i Genoa som gällde för anfallaren. I somras återvände Cerci till Madrid för att rehabilitera en skada, men då Simeone fortfarande inte räknar med 29-åringen letar man nu efter en ny klubb för spelaren.

De senaste rapporterna från Italien menar att Cerci nu kan komma att återvända till Serie A för en tredje gång då Lazio sägs vilja få in spelaren under sommarens transferfönster, detta trots att Cerci tidigare spelat i AS Roma.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply