Lämnade DIF för Holland: ”Jag blev exalterad”

Vytautas Andriuskevcius lämnade tidigare under sommaren Djurgården och Allsvenskan för SC Cambuur och Eredivisie. Silly Season Sverige fick sig en pratstund med den litauiske vänsterbacken, angående flytten till den nya klubben. 

– När jag fick information om att de var intresserade och skulle komma för att titta på min match så blev jag exalterad, säger ”Vytas” till Silly Season Sverige och fortsätter:

– Det var många samtal från min agent (angående andra intresserade klubbar), men ingen klubb som kom med något seriöst erbjudande.

23-åringen har omgående tagit en ordinarie plats ute till vänster i tränare Henk de Jongs startelva. Utöver ett oavgjort resultat mot Vitesse, så lyckades nykomlingen även vinna senast mot Heracles.

– Cambuur-tränaren ville ha mig och var glad över min ankomst, så han visade mig förtroende och gav mig startplatsen direkt. Jag tycker att dessa matcher var helt okej, och efter varje match kommer jag att bli bättre. Vi vann den senaste matchen och jag känner förtroende för mina lagkamrater och på sättet vi spelar. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply