La Liga TV rättigheter – La Liga TV avtal Sverige

La Liga TV rättigheter - La Liga TV-avtal Sverige

Spanska ligan TV-rättigheter, La Liga svenska kanaler

La Liga TV rättigheter? Rättigheter för La Liga? La Liga TV avtal? Vilka svenska kanaler har La Liga TV-rättigheter i Sverige? I Sverige återstår det att se vem som köper TV-rättigheterna. Något som är bra är att du kan se och spela på alla matcher från spanska ligan  hos Unibet och bet365 som via live stream direktsänder samtliga spanska La Liga-matcherSe och spela på La Liga här =>

Vem har köpt La Liga TV rättigheter för 2018-2021?

La Liga TV avtal? Det står klart vilket företag som köpt TV-rättigheterna till La Liga under de kommande tre åren. Tidigare var det Viasat och Viaplay som har haft ägt rättigheterna till att visa den spanska ligan men så är inte längre fallet. Numera är det Strive Sport. Det går även att se och spela på den spanska ligan hos bland annat Unibet och Leo Vegas. Det står nu klart att ingen TV-kanal kommer att visa den spanska ligan under de tre kommande säsongerna. Den kommer endast gå att streama på nätet.

La Liga TV rättigheter - La Liga TV avtal Sverige

Viasat hade La Liga TV rättigheter 2015-2018

La Liga TV avtal? La Liga TV rättigheter? Under ett längre tag stod svenska fotbollsfantaster utan La Liga i sina tv-apparater. Till tillslut blev det så att Viasat köpt rättigheterna till den spanska högstaligan. Man visade samtliga matcher från den spanska högstadivisionen och detta på sina tv-kanaler samt streamningtjänsten Viaplay. Avtalet löpte dock ut sommaren 2018.

“Stolta över att arbeta med La Liga TV rättigheter”

Det är agenturen IMG som köpt fått uppdraget att sälja rättigheterna i de nordiska länderna. Man kommer att visa den spanska ligan endast via live stream. Det är alltså ingen TV-kanal som kommer visa matcherna på TV. Man kommer att visa matcherna på sin streamingtjänst Strive.

Enric Rojas, SVP, EMEA Sales, IMG Media:

– Vi är mycket stolta över att arbeta med La Liga och distributionen av deras sändningar på alla plattformar. La Liga är en av de starkaste och mest populära ligorna i fotbollsvärlden. Man har en stor och hängiven följarbas i de nordiska länderna och på Balkanhalvön.”

– Den spanska högstaligan innehåller några av världens bästa klubblag i fotboll, samt några av världens bästa spelare, inkluderat de två allra bästa, Lionel Messi i Barcelona och Cristiano Ronaldo i Real Madrid, sa han i början av februari månad då rättigheterna säkrades.

IMG har startat sin egen streamningtjänst för att sända den spanska ligan. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto. Därefter kan du se samtliga matcher från Spanien (och Italien) antingen i direktsändning eller i efterhand.

La Liga live stream – La Liga TV avtal

Se la Liga-matcher på TV / stream. Det är nu klart vem det blir som kommer att visa den spanska ligan. Det är dock ingen som kommer att göra det på TV. Det går endast att se La Liga via live stream. Det är endast Strive som kommer att erbjuda sändningar av de spanska ligamatcherna.

Sändningarna av La Liga fungerar bra. Det går att se de på många olika enheter och du bestämmer själv var, när och hur du ser ditt favoritlag spela. Först och främst kan du välja att se matcherna antingen på din handburna enhet eller casta den via en Chromcast. Du kan självklart även koppla en sladd mellan datorn/telefonen och din tv för att få bästa bild.

Enligt Strive själva kommer man i framtiden att försöka knyta till sig mer rättigheter och olika sporter. Man kommer även värva in svenska kommentatorer och profiler för att hålla i sändningarna. För närvarande är samtliga kommentatorer engelsktalande. Det återstår att se när Strive kommer att börja med svenska kommentatorer.

La Liga Stream – Live Streaming direkt i dator, mobil och surfplatta

Tillhör de som älskar spansk fotboll och vill kunna se La Liga under hösten. Primera División, Liga de Fútbol Profesional eller Liga Santander som La Liga även kallas anses av många vara världens bästa fotbollsliga. Hos bet365 och Unibet kan du se och spela på alla La Liga matcher. Det som är bra att man se och spela på La Liga live hos bet365 och Unibet i såväl datorn, mobilen och surfplattan! Hur hade sett ut ifall man missat El Clasico pga att de svenska kanalerna inte agerat som de bör göra. Bevaka gärna vår sida vilken kanal sänder La Liga för att få senaste nytt om detta.

Alla som gillar den spanska ligan kan alltså numera vara lugna. Det finns flertalet sätt att se fotboll från den iberiska halvön på. Antingen via en streamingtjänst eller genom att spela och streama hos diverse bettingbolag. Det är inte lätt att klara sig utan sitt favoritlag.

Öppna ett spelkonto hos bet365 och Unibet – se och spela med live stream

La Liga TV avtal? Om du vill se och spela på matcherna så är det bäst att öppna ett konto hos både bet365 och Unibet för att dels ta del av deras La Liga-matcher men även deras utbud av Serie A, Ligue 1 och Bundesliga matcher och övriga live streaming erbjudanden. En av fördelarna med ett konto hos både bet365 och Unibet samt betsson är att man får tillgång till de största sportevenemangen och matcherna via live streaming och kan skifta mellan bolagen för att se det senaste.

bet365 och Unibet bjuder också på bra välkomstbonusar – 100-200 % upp till 1000 kr + 500 kr extra vid första spelet i mobilen eller surfplattan hos bet365 och 100 kr i riskfritt spel hos Unibet vid spel på mobilen – se till att utnyttja dessa ifall du vill betta på någon match samtidigt som du kollar på den.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply