La Liga-bossen ”avslöjar” Messis framtid

Turerna kring Lionel Messis vara eller icke vara i FC Barcelona nästa säsong ser ut att leda mot sitt slut. Under ett möte med pressen under tisdagen meddelade La Liga-presidenten Javier Tebas att Messi skrivit på ett nytt kontrakt med klubben han varit trogen sedan 13-års ålder.

”Ett avtal är officiellt när det blivit signerat och inte när det meddelas officiellt. Messi har skrivit på, om ingen ljugit för mig så har han skrivit på,” sade Tebas till journalisterna på plats under gårdagen.

Det är stora ord som kommer ifrån Tebas och om det stämmer innebär det att det inte blir någon återförening med Pep Guardiola i Manchester City. Det har snackats flitigt om det sedan ryktena började cirkulera om att Messi inte skulle vilja skriva på nytt kontrakt med katalanerna.

La Liga-bossen avslöjar Messis framtid

Redan den 20:e oktober sade den spanska fotbollsexperten Guillem Balagué till Sky Sports ”Messi får betalt enligt det nya kontraktet. Det enda som saknas är en bild med presidenten.”

Samtidigt som media spekulerar i Messis framtid så levererar han på planen. Han har inlett säsongen på ett lysande sätt med 19 gjorda mål i klubblag och landslag. Barcelona går som tåget i La Liga såväl som i Champions League. De har 15 matcher utan förlust och imponerande 37-5 i målskillnad. Han sköt på egen hand Argentina till VM genom att göra hattrick i den avgörande matchen mot Ecuador som slutade 3-1.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Lionel Messi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365