Kylian Mbappé har bestämt sig – vill flytta till Paris Saint-Germain

Kylian Mbappé har bestämt sig - vill flytta till Paris Saint-Germain

Mbappé närmar sig flytt till PSG

Enligt fransk media ska Kylian Mbappé bestämt sig för en flytt till Paris Saint-Germain. Supertalangen ska ha blivit övertygad om en flytt i och med köpet av Neymar från Barcelona och nu pekar det mesta på att talangen spelar sin fotboll på Parc des Princes nästa säsong.

Efter en oändlig tid med rykten och rapporter om vem som betalar mest för Kylian Mbappé och vilket jag han kommer spela i nästa säsong ska det hela ha kommit till ett slut. En affär är inte klar men enligt fransk media ska supertalangen ha bestämt sig för var han vill spela sin fotboll nästa säsong. Beslutet ska ha fallit på Parc des Princes och Paris Saint-Germain som tillsammans med Real Madrid varit de två klubbar som länge varit i täten i jakten på anfallarens underskrift.

Det är det franska tv-programmet telefoot som går på TF1 som rapporter att Mbappé tagit ett beslut att flytta till de största konkurrenterna och att PSGs värvning av Neymar ska ha övertygad spelaren om huvudstadsklubbens satsning.

Kylian Mbappé har bestämt sig - vill flytta till Paris Saint-Germain

PSG beredda med 180 miljoner euro

Att Kylian Mbappé kommer lämna AS Monaco har varit på tapeten under en längre tid. För drygt en vecka sen stod det klart att fransmannen vill lämna Furstendömsklubben men ännu har ingen destination bekräftats. Ingen har kunnat undgå att Real Madrid vill värva 18-åringen men någon affär har inte blivit av. Nu har PSG tagit nya krafttag i kampen om Mbappé och enligt flertalet franska tidningar kommer Paris Saint-Germain göra allt man kan för att värva anfallaren, som världens näst dyraste spelare.

SE ÄVEN: Åtta saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply