Kurzawa på Uniteds önskelista

Kurzawa på Uniteds önskelista

Manchester United vill värva Layvin Kurzawa

Den före detta AS Monaco-spelaren kan komma att lämna Paris Saint-Germain under sommarens transferfönster. Detta efter att ha förlorat sin plats i startelvan.

Det ser ut att bli flertalet förändringar i Paris Saint-Germain under sommaren. Flera spelare ser ut att lämna Parc des Princes och en det pratats mycket om är Layvin Kurzawa. Spelaren anslöt från AS Monaco sommaren 2015 men har under varje säsongsslut ryktats kunna lämna den franska huvudstadsklubben. Nu ser det hela dock ut att bli av och enligt fransk radio ska flera klubbar har anmält sitt intresse för försvararen.

SE ÄVEN: Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Det är radiokanalen RMC som nu rapporterar att spelaren återigen kan vara på väg bort från klubben. Enligt uppgifter ska det finnas flertalet klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. En av de är Manchester United. Jose Mourinhos manskap ska vara på jakt efter flertalet alternativ till vänsterbacksplatsen och nu sägs Kurzawa kunna vara en av de som kan ansluta i sommar.

The Red Devils  sägs vara beredda att betala drygt 18 miljoner euro för spelarens tjänster i sommar. Hur mycket PSG ska kräva är oklart men då man inte är speciellt sugna på att sälja vänsterbacken kan det bli en dyr affär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply