Kunic sänkte Djurgården

Djurgårdens IF har fått en mardrömsstart på årets allsvenska säsong och lider just nu av att tränaren samt ordföranden avgått. Det som skulle bli en vändning mot Syrianska slutade tillsist som en fortsättning på den hemska starten, när Syrianskas Besim Kunic hoppade in och prickade in matchens enda mål.

Djurgården var dock det lag som imponerade från start och skapade en handfull farliga chanser. Syrianska-målvakten Dwayne Miller gjorde allt i sin match för att stoppa hemmalagets kraftfulla offensiv och storspelade under hela matchen. 

Även i den andra halvleken var Djurgården vassare framåt, men hade inte den riktiga skärpan för att få nätet att rassla. Och när skärpan väl fanns där, hade man inte linjedomarna på sin sida. En boll som enligt reprisbilderna hade studsat över mållinjen, innan den rensades undan av Miller, viftades felaktigt borta av domarteamet.

Det var istället Syrianskas Besim Kunic som hade gudarna på sin sida då han i slutet av matchen rakade in 0-1. Ett förtvivlat Djurgården lyckades inte få till en kvittering och ligger därmed fast förankrat längst ner i tabellen på blott en inspelad poäng.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply