Kroatien fortsätter sin seger svit genom att slå Kanada med 4-1 i VM 2022

Detta är en stor besvikelse för kanadensarna som nu är utslagna ur turneringen. Detta är en stor besvikelse för kanadensarna som nu är utslagna ur turneringen.

Andrej Kramaric gjorde två mål, med ett mål från Marko Livaja, när Kroatien kom från baksidan och vann i grupp F. Alphonso Davies hade gett Kanada ledningen med landets första VM-mål, men de kunde inte hålla undan och åkte ur turneringen.

Kroatien gjorde tre mål i den andra halvleken för att besegra Kanada med 4-1 och eliminera dem från VM.

Kanadas Alphonso Davies gjorde matchens första mål efter två minuter, men Kroatien följde snabbt upp med tre egna mål. Inhopparen Lovro Majer lade till ett fjärde mot slutet av matchen.

Kanada fick sin första match i turneringen sedan 1986 i Mexiko, men var poänglösa och åkte hem före den sista gruppspelsmatchen mot Marocko.

I och med segern behåller Kroatien förstaplatsen i gruppen. De behöver bara en poäng från den sista matchen mot Belgien på torsdag för att gå vidare.

Kroatien besegrar Kanada i en nervkittlande match

Efter två minuters väntan fick Kanada äntligen sitt stora ögonblick. Davies hade sett en straff räddas i öppningsmatchen mot Belgien, men han skulle inte förnekas igen. Han steg upp i boxen och satte ett huvudskott från Tajon Buchanans kryss – och gjorde VM:s snabbaste mål hittills.

Vissa var oroliga för att Kroatien inte skulle ha tillräckligt med energi efter sin senaste match, men de visade alla hur fel de hade genom att vinna matchen.

Läs mer om Andrej Kramaric  i  Kroatien VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022Vem vinner VM 2022? Kroatien har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!  Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>