Kovacic på väg till storklubbar

Kovacic på väg till storklubbar

Real Madrid-stjärna ryktas till toppklubbar

Det var under gårdagen som det kom fram att Mateo Kovacic, som tillhör Kroatien VM-trupp, vill lämna klubben. Det eftersom han inte får den speltid som han är ute efter i “Los Blancos”.

Mateo Kovacic är ett namn som det ryktats mycket om i Real Madrid. Den kroatiske landslagsmittfältaren har inte lyckats ta en plats i den spanska huvudstadsklubben sen flytten från Inter. Trots flertalet år i Real Madrid har kroaten tagit en startplats och flera klubbar har visat sitt intresse för Kovacic. Både lag från Italien och England kom med bud på spelaren, men marängerna vägrade sälja mittfältaren. Nu bekräftar Real Madrids sportchef José Ángel Sánchez om sommarens händelser.

Vill ha mer speltid

LISTA: VM 2018 bästa mittfältare

Det var under sommaren 2015 som den kroatiske mittfältaren valde att lämna Milano-klubben Inter. Han var då 21, och har nu fyllt 24, men sågs redan då som en av de blivande storstjärnorna i världen på sin position.

Även om han gjort det bra i inhopp samt de matcher som Mateo Kovacic startat, så är det något som fattats. Det handlar då framför allt om den ordinarie speltiden. Just nu rykta bland annat Manchester United, Chelsea och Juventus vilja värva innermittfältaren under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply