Kovacic öppen för att lämna Real Madrid

Kovacic öppen för att lämna Real Madrid

Kan lämna i sommar – efter VM 2018

2015 lämnade kroatien Mateo Kovacic Inter för att testa lyckan i Real Madrid. Men i Los Blanos har han inte fått den startplats som han förväntades sig. Inte minst eftersom en viss landsman, Luka Modric, tagit hans plats.

Mateo Kovacic är ett namn som det ryktats mycket om i Real Madrid. Den kroatiske landslagsmittfältaren har inte lyckats ta en plats i den spanska huvudstadsklubben sen flytten från Inter. Trots flertalet år i Real Madrid har kroaten tagit en startplats och flera klubbar har visat sitt intresse för Kovacic. Både lag från Italien och England kom med bud på spelaren, men marängerna vägrade sälja mittfältaren. Nu bekräftar Real Madrids sportchef José Ángel Sánchez om sommarens händelser. Se Sverige Tyskland live ikväll =>

Kan lämna Los Blancos

Läs mer: Bästa mittfältarna i VM 

Efter att Kovacic, som just nu är i Ryssland med Kroatien VM-trupp 2018, lämnat Inter för tre år sedan så hoppades den då 21-årige mittfältaren att kunna ta sig en startplats i Real Madrid. Men det har inte blivit så.

Även om mittfältaren ses som en av de bättre på sin position, har konkurrensen helt enkelt varit alldeles för hård. Inte minst handlar det om att Isco och Luka Modric stått i vägen. Därför skriver nu Sky Sports att den 24-årige kroaten är öppen att lämna Real Madrid för speltiden i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply