Komfortabel 3-0-seger mot Getafe

Det var ett pressat Real Madrid, utan avstängde Cristiano Ronaldo, som reste en liten bit söderut för att ta sig an Getafe. Bortalaget var piskade att vinna eftersom de båda titelkonkurrenterna Barcelona och Atlético Madrid vann sina matcher under gårdagen.

Och det började bra för Real. Supertalangen Jesé Rodriguez satte ledningsmålet redan efter fem minuter. 20-åringen vinklade vackert in bollen bakom Moya i Getafe-målet.

Innan halvtimmen spelad skulle bortalagets tillresta supportrar återigen få jubla. Efter en snabb kontring kunde målfarlige Karim Benzema sätta tvåan efter ett fint inlägg från Ángel Di María. Därmed kunde bortalaget gå till paus med en betryggande tvåmålsledning.

I mitten av den andra halvleken såg Luka Modrić till att stänga matchen. Kroaten pricksköt in trean strax utanför straffområdet.

Matchen slutade 3-0 till Real, som därmed kan resa hem från Coliseum Alfonso Perez med tre viktiga poäng.