• Error, no group ID set! Check your syntax!

Klubbägaren: “Tröttnat på Barcelonas beteende”

Klubbägaren: "Tröttnat på Barcelonas beteende"

Atlético Madrid ryter ifrån

Klubbens majoritetsägare Miguel Ángel Gil Marín går ut och säger att man har tröttnat på FC Barcelonas beteende kring framtiden för Antoine Griezmann.

Rapporterna blir allt starkare om att Antoine Griezmann kommer lämna Atlético Madrid för spel i FC Barcelona. De regerande ligamästarna sägs komma att betala utköpsklausulen på 100 miljoner euro, men allt har inte gått rätt till. Sent på tisdagskvällen gick nämligen Atléticos majoritetsägare ut och påpekade att man tröttnat på Barcas beteende.

 

– Vi är trötta på Barcelonas attityd. Att en president, spelare och en styrelsemedlem pratar på sättet de gjort om framtiden för en spelare med ett kontrakt och bara några dagar före en Europa-final är verkligen en brist på respekt gentemot Atletico Madrid och dess fans, säger klubbens vd till hemsidan och fortsätter:

– Atlético de Madrids ståndpunkt är mycket tydlig och har offentliggjorts vid flera tillfällen. Inte en enda gång har vi förhandlat om Griezmann, vi har inte heller någon intention att göra det. För några månader sedan uttryckte jag personligen för Barcelonas president att vår spelare inte är till salu och vi kommer inte att sälja honom.

SE ÄVEN: Forlán: “Finns inget ställe som är bättre än Atlético”

– Samtidigt lät jag honom veta att hans olämpliga uppförande var emot integriteten av tävlingen, särskilt eftersom vi har konkurrerat om ligatiteln hela säsongen och Barcelona har kontinuerligt pressat en av de viktigaste spelarna i vår grupp. Jag berättade också för honom i det ögonblicket att om spelaren utnyttjar sin rätt att upphäva sitt kontrakt på grund av deras press under säsongen att Atlético Madrid skulle kräva Barcelona på ersättning för deras opassande beteende. Vi har fått nog, jag hoppas att detta uttalande tjänar sitt syfte och att vi Atlético-fans kan njuta av det här ögonblicket och förbereda oss för en final som vi bör.

För närvarande ligger spelarens utköpsklausul på 200 miljoner euro. Den kommer dock att sänkas till 100 miljoner euro i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply