KLART: James Keene lämnar Halmstads BK

Ytterligare en anfallare väljer att lämna Halmstads BK

Den engelske forwarden James Keene väljer att utnyttja sin option och häva kontraktet med Halmstads BK efter deras nedflyttning till Superettan. Han upplever att han vill spela på en högre nivå ett par år till.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om att Matthew Rusike kommer att utnyttja sin option att häva kontraktet med Halmstads BK efter att klubben degraderats till Superettan nästa säsong. Nu kommer en annan anfallare att göra likaså, då James Keene inte vill hänga med ner till andradivisionen.

“Har några år kvar att göra något vettigt”

Engelsmannen bekräftar själv att han har representerat laget från Halland för sista gången.

– Ja, det var min sista match i Halmstad. Jag känner inte för att spela i superettan och tycker fortfarande att jag bidrar mycket till laget och har några år kvar att göra något vettigt, säger han till Kvällsposten.

Han bekräftar att det finns intresse för honom, och det inte bara i Sverige.

– Jag har alternativ, men det är inget klart än. Allsvenskan, Skandinavien och det finns lite utomlands också. Men det får jag ta sen, det är ingen stress, säger han till Kvällsposten.

Fler spelare kan lämna Halmstads BK

Förutom Keene och Rusike kan lagkaptenen Fredrik Liverstam också lämna klubben.

– Man vill alltid spela så högt som möjligt. Vi får se vad som händer i vinter, men superettan känns väl inte så jäkla lockande, säger mittbacken till Kvällsposten.

Även King Osei Gyan, som har ett utgående kontrakt, har sagt att han är osäker på ifall han vill fortsätta i HBK även nästa säsong. Vicotr Ljung placerades flitigt i AIK inför den gångna säsongen, så det återstår att se om ytterbacken också hamnar i Allsvenskan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply