Kjartansson: ”Vill stanna men inte säker på att Bajen kan köpa mig”

Kjartansson: "Vill stanna men inte säker på att Bajen kan köpa mig"
bet365

Kjartansson vill stanna i Bajen

Isländaren som kommit igång med målskyttet i Hammarby säger att han gärna vill stanna i klubben, men att han inte är säker på att det kommer bli av.

Vidar Örn Kjartansson var en ganska överraskande värvning när han kom till Hammarby inför säsongen. Anfallaren har dock endast skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren och nu säger han att han inte är säker på en fortsättning på Tele2 Arena efter uppehållet.

– Det är svårt att säga. Jag njuter av livet och fotbollen i Hammarby, men som jag sade, vi måste fråga ryssarna. Jag vet inte vad de tänker. I sommar kommer de förmodligen kontakta mig om nästa steg. Jag skulle verkligen vilja avsluta säsongen här. Men kommer de tillåta det? Jag är inte säker på det, säger Kjartansson i podcasten Lundh med Olof Lundh.

Hammarby har tidigare gått ut och sagt att man kommer försöka att köpa loss 29-åringen men anfallaren själv tror det blir svårt att stanna i Stockholm.

– Det är ett långskott. Det händer inte i svensk fotboll. De säljer spelare för sådana summor utomlands, men de köper inte spelare för sådana summor. Det vore för mycket press på alla om det skulle hända, säger han.

Den före detta Malmö FF-spelaren med även att Rostov köpte honom för drygt 30 miljoner kronor.

– Ja, någonstans där. Det är deras största värvning, tror jag, de brukar inte köpa spelare för så mycket. De ville att jag skulle spela varje match och hålla mitt värde uppe, och att jag skulle stanna till 15 juli, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Hammarby-spelarna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply