Kim Källström om Djurgården: ”Det börjar locka”

Mittfältaren öppnar för en återvändo till Djurgården

I somras återvände Andreas Isaksson till Djurgårdens IF. Nu öppnar Kim Källström, 34, för samma flytt.

Sommarens EM-slutspel i Frankrike blev Kim Källström och Andreas Isakssons sista insatser i den blågula tröjan. De båda två hade varit med i landslaget under flera års tid och blivit två viktiga ikoner inom svensk fotboll – och nu kan de återförenas igen. Det är sedan tidigare känt att Isaksson valt att återvända till Djurgården efter tolv års tid, men nu kan en sådan flytt bli aktuell även för hans forne landslagskollega.

”Det börjar locka”

Källström spelar sedan förra året i schweiziska Grasshopper, med vilka han har kontrakt med fram till 2018. I en intervju med Sportbladet förklarar han att en återkomst till Djurgården inte är helt omöjlig.

– Det är svårt. Isak flyttar hem och plötsligt börjar det att locka lite också… Men det är inget som jag tänker på i dagsläget. Man ska aldrig säga aldrig, men det är inte aktuellt i dag, säger mittfältaren och fortsätter:

– Ingen hade trott att Isak skulle vända ”hem” heller. Är det något som jag har lärt mig i den här världen är att man aldrig ska måla in sig i ett hörn.

När Kim Källström inte spelar fotboll arbetar han numera som expertkommentator hos Kanal 5.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply