Keylor Navas: ”Jag grät när transferfönstret stängde”

Real Madrids målvakt ser inte tillbaka på transferfönstret med ett leende

Keylor Navas var väldigt nära att flyga till England för att skriva på för Manchester United. Affären sprack i sista stund och nu talar Navas ut om sitt hemska transferfönster.

En av sommarens absolut största rykte var om De Gea skulle flytta till Real Madrid eller om han skulle bli kvar i Manchester United. Ju längre fönstret led, desto mer talade för en flytt hem till Spanien för målvakten. En som skulle ingå i affären var Keylor Navas som skulle vara en del av Real Madrids betalning till Man United. Costaricanen blev kvar i Madrid som följd av De Geas tvärvändning och det var Navas inte alls glad över.

– Det var en av de värsta dagarna under min fotbollskarriär. Jag grät när transferfönstret stängde. Jag är mänsklig och allt bara exploderade. Jag väntade till och med utan väskor på flygplatsen. Jag gick aldrig ombord på planet, men jag var nära, säger Navas i en intervju med Cadena Cope.

”Det var en komplicerad situation”

Keylor Navas erkänner att han egentligen inte ville lämna Real Madrid, men han kände sig påtvingad. Både hans agent och klubben sade åt honom att flytta.
– Det var en komplicerad situation. Jag ville spela men att se hur andra gick framför mig var svårt. Vid 19 sa min agent till mig att ”du måste ta planet” och jag satt och väntade i ett rum. Sedan anlände kontraktet för sent. Min agent granskade det och allt var korrekt. Men jag ville inte åka. Jag gjorde läkarundersökningen i Valdebebas efter det men jag återvände inte till flygplatsen. Det fanns ingen tid längre. Så jag åkte hem igen. Det var komplicerat. Jag kom hem till min fru och började gråta.

MISSA INTE: PSG förbereder rekordbud på Cristiano Ronaldo och se La Liga gratis här.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply