Kevin De Bruyne välkomnar Alexis Sanchez

Kevin De Bruyne välkomnar Alexis Sanchez

Sanchez välkomnas av De Bruyne 

Manchester Citys stjärna välkomnar en värvning av Alexis Sánchez under januarifönstret. En övergång som ser ut att vara så gott som klar.

Alexis Sanchez ser ut att ha hittat en ny klubb. I alla fall om man ser till vad Manchester Citys stjärna Kevin De Bruyne säger. Efter gårdagens Ligacupmatch mot Bristol (2-1) fick belgaren frågan Alexis Sánchez.

– Det är en väldigt bra spelare. Vi får dock se vad som händer under transferfönstret. Om vi lyckas köpa en bra spelare är det bara positivt för oss. Vi är i fin form och alla jobbar väldigt hårt. Han han kommer skulle det bidra med mycket till laget, säger De Bruyne under tisdagskvällen.

Kevin De Bruyne välkomnar Alexis Sanchez

 

Chilenaren ska endast vara detaljer från att lämna Arsenal för spel på annat håll och det är framför allt Manchester City som det tidigare pratats om. Även Paris Saint-Germain ska ha funnits bland de klubbar som visat intresse för Sanchez. Stjärnan föredrar dock att återförenas med Pep Guardiola på Etihad Stadium.

Sanchez kontrakt går ut med Arsenal efter säsongen. Antingen ansluter han till City i januari för 20 miljoner euro, eller lämnar han gratis efter säsongens slut.

SE ÄVEN: Uppgifter: Alexis Sánchez har skrivit på för Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply