Kevin De Bruyne till Real Madrid?

Kevin De Bruyne har spelat en stor roll i Manchester City såväl som i det belgiska landslagets framgångar de senaste åren. Nu kommer spanska uppgifter om att Real Madrid vill knyta till sig honom från Manchester City. 

Inför säsongen så var förväntningarna skyhöga på Real Madrid efter att laget förra säsongen tog hem både den inhemska ligan och den så åtråvärda Champions League-titeln. Laget har inte motsvarat förväntningarna och ligger redan tio poäng efter seriesuveränen FC Barcelona som toppar tabellen. Cristiano Ronaldo som alltid brukar härja i toppen av skytteligorna har endast stått för ett mål på åtta matcher. Det är något som inte riktigt fungerar i årets upplaga av Real Madrid. Nu vill Real-presidenten Florentino Perez se iallafall en förändring i spelartruppen.

Kevin De Bruyne till Real Madrid?

Perez ska enligt spanska Don Balon, vara villig att öppna plånboken och plocka in Kevin De Bruyne från Manchester City. Belgaren som varit fantastiskt inledningsvis har varit en viktig stöttepelare i det Manchester City som spelat en bländade fotboll och leder Premier League. De har gjort nästan osannolika 40 (!) mål på 12 spelade matcher. Kevin har stått för sex assist och det placerar honom på en andra plats i Premier Leagues assistliga.

Manchester City lär inte vilja släppa De Bruyne, men när Real Madrid knackar på dörren så brukar de flesta spelarna att öppna. Det blir en tuff utmaning för City att hålla honom kvar om dessa uppgifter stämmer.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Citys stjärnor

Kevin De Bruyne till Real Madrid?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365