Keita anländer till Liverpool

Keita anländer till Liverpool

Keita kommer till Liverpool

Efter att ha tillbringat en hel säsong i Leipzig, med påskrivet kontrakt för Liverpool, så är nu Keita äntligen officiellt i klubben.

23-årige Keita från Guinea var en av Leipzigs stora namn. Han gjorde det så bra att Liverpool skrev ett kontrakt med honom, men mittfältaren stannade trots allt en hel säsong till i klubben. Nu är det dock klart, med 100%, att han ska spela i The Reds. Det eftersom han nu anslutit sig till klubben.

Svenskar på intresselistan

Det är inte bara Keita som kan ha gjort sitt i Leipzig. Även svenske Emil Forsberg kan vara på väg bort. Då klubben missade spel i Champions League den kommande säsongen kan svensken ha gjort sitt i klubben och ’Foppa’ kan komma att bli lagkamrat med Keita. Tidigare har nämligen även Emil Forsberg kopplats ihop med en flytt till The Reds. Svensken har sedan flytten från Allsvenskan till tyska Bundesliga växt något enormt och nu kan nästa steg komma att bli Premier League.

Forsberg sitter på ett kontrakt med Leipzig som binder honom till klubben till och med sommaren 2022. Hur mycket Forsberg skulle komma att kosta är oklart. Det finns också intresse för Robin Olsen, både han och Forsberg är ju med i Sverige VM trupp 2018, som ska möta Tyskland ikväll. Se Blågult Tyskland live här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply