Kanada VM trupp 2022 – Kanadensiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Kanadas VM-trupp 2022 inför VM 2022 i Qatar

Kanadas spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Kanadas VM-trupp 2022? Det är första gången som Kanada kvalificerar sig till VM sedan 1986. Med ett helt oerfaret lag återstår det att se om de kommer att konkurrera mot eller bara observera de andra länderna i grupp F, det kommer oavsett bli ett väldigt intressant gruppspel att följa. Se och spela på fotboll live =>

Kanada VM trupp 2022 – Kanadensiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Här går det att finna mer information om Kanadas laguppställning inför VM 2022 i Qatar och vilka spelare i Kanadas herrlandslag i fotboll som har blivit uttagna till Kanadas VM-trupp 2022.

Kanadas VM-trupp 2022

Förbundskapten Atiba Hutchinson har nu tagit fram de spelare som han vill skall representera Kanada i Fotbolls-VM 2022 i Qatar och det finns ett par överraskande namn med i den Kanadensiska VM-truppen. Det finns även många karaktärer och profiler med och en trolig startelva ställer upp sig väldigt starkt. Streama VM live här =>

Kanada VM trupp 2022 – Kanadensiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Odds Kanada vinner VM-guld (vinnarodds): 31.00
Odds Kanada spelar final: 3.50
Odds Kanada når semifinal: 3.60
Odds Kanada når kvartsfinal: 2.35
Odds Kanada åker ut i åttondelsfinal: 2.80
Odds Kanada går vidare från gruppen: 1.66
Odds Kanada vinner gruppen: 9.00
Odds Kanada kommer sist i gruppen: 3.40

I Kanadas VM-trupp 2022 finns det en salig blandning av spelare från hela världen, vi hittar stjärnskott från världens alla hörn, men majoriteten av deras spelare kommer från de amerikanska kontinenterna i deras 26-manna VM-trupp inför VM i Qatar 2022.

Kanadensiska VM-truppen i fotboll 2022

VM-grupp: Grupp F.
Ranking: 50 i UEFA-ranking.
Förbundskapten: Atiba Hutchinson.

Här presenteras de spelare som ingår i den preliminära Kanadensiska VM-truppen. Kanadas trupp till VM består av 26 fotbollsspelare och 3 stycken målvakter. Det är spelarna nedan som får äran att representera sitt land och kan kalla sig Kanadas bästa fotbollsspelare:

Målvakter: Milan Borjan (Red Star Belgrade), Dayne St. Clair (Minnesota United), James Pantemis (CF Montréal).

Försvarare: Samuel Adekugbe (Hatayspor), Derek Cornelius (Panetolikos), Alistair Johnston (CF Montréal), Richie Laryea (Toronto FC), Kamal Miller (CF Montréal), Steven Vitória (Chaves), Joel Waterman (CF Montréal).

Mittfältare: Stephen Eustáquio (Porto), Liam Fraser (Deinze), Atiba Hutchinson (Beşiktaş), Mark-Anthony Kaye (Toronto FC), Ismaël Koné (CF Montréal), Jonathan Osorio (Toronto FC), Samuel Piette (CF Montréal), David Wotherspoon (St Johnstone).

Anfallare:Tajon Buchanan (Club Brugge), Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps), Jonathan David (Lille), Alphonso Davies (Bayern Munich), Junior Hoilett (Reading), Cyle Larin (Club Brugge), Liam Millar (Basel), Ike Ugbo (Troyes).

Kanadas spelprogram i VM 2022

Kanadas vill ta sig vidare från Grupp F och chansen att de gör det, som etta eller tvåa, är ganska bra. Trots det kan de även som trea ha en chans att ta sig vidare då de fyra bästa treorna i VM även de tar sig ur gruppspelet. Den första matchen mot Belgien i premiären kan komma att bli tonsättande i hur de sedan går vidare med Kroatien och framförallt Marocco.

Kanadas VM-matcher i Qatar

När spelar Kanadas sin första match i VM 2022? Kanadas första VM match är mot Belgien den 23 november 2022 kl 20:00 på Khalifa International Stadium i Qatar. Kanadas nästa match i Fotbolls-VM 2022 är den 27 november 2022 kl 17:00 mot Kroatien på Khalifa International Stadium i Qatar.

Vilka lag har Kanadas i sin VM-grupp? Kanadas spelar i VM-gruppen Grupp F. De lag som spelar i Grupp F utöver Kanada är Belgien, Kroatien och Marocco. För datum och speltider för Kanadas matcher mot Belgien, Kroatien och Marocco se Kanadas spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all information du behöver veta om Kanadas matcher i Fotbolls-VM 2022!

Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i Fotbolls-VM 2022. Se även vår VM guide 2022 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför VM 2022, såsom spelschema för VM 2022, TV-tider Fotbolls-VM 2022 och vilka kanal som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenor som kommer att användas i Qatar m.m

Vanliga frågor om Kanadas VM trupp 2022

Ifall du har några frågor om Kanadas VM-trupp 2022 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Kanadensiska truppen inför VM 2022 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Kanadensiska landslaget inför Kanadas enskilda VM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Kanadas VM-trupp 2022.

Kanadas VM-trupp 2022 – Kanadensiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Kanadas VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Kanadas VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är de två största mediehusen som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Än så länge har varken Tyskland, Brasilien, Argentina eller Spanien publicerat deras officiella trupper. Det har inte Belgien och Frankrike heller gjort. De är tvungna att släppa de officiella trupperna inom några dagar. Under helgen får vi förmodligen även reda på vilka 23 spelare som Danmark och Colombia har valt ut Qatar-turneringen. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply