Kamp mellan Atlético och Liverpool om Dybala

Kamp mellan Atlético och Liverpool om Dybala

Dybala på klubbarnas önskelistor

Argentinaren som vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt från Juventus kan nu välja att gå till två klubbar. Antingen Atlético de Madrid eller Liverpool.

Paulo Dybala kommas varje simmar ihop med en flytt från Juventus. Argentinaren har slagit igenom hos dem gamla damen och blivit en av världens bästa fotbollsspelare. Trtos att han sitter på ett långt kontrakt med Juventus ochverkar trivas väldigt bra förknippas han ständigt med en flytt från Allianz Stadium. Tidigare har det varit FC Barcelona och Real Madrid som sags vara närmst att få till en övergång men nu har två nya klubbar hört av sig om att köpa Dybala.

Enligt italienska TMW ska nämligen både Liverpool och Atlético Madrid ha spelaren i åtande under sommarens transferfönster. Det måste dock hända saker innan en flytt blir aktuell för argetninaren. I Liverpools fall ser man Dybala som en ersättare till Mohamed Salah om egyptiern skulle lämna för en stor summa efter säsongens slut. Atlético Madrid Dybala som en ersättare till Antoine Griezmann vid en flytt från fransmannen och någon av de måste lämna innan en affär börjar närma sig.

Dybala för sin tredje säsong för Juventus och sitter på att kontrakt som binder honom till den gamla damen till och med sommaren 2022. Denna säsong har det blivit 26 mål på 44 matcher för Dybala.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dybala i Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply