Kai Havertz vill lämna Bayern Leverkusen

Kai Havertz vill lämna Bayern Leverkusen

Enligt den tyska tidningen Bild har nu kai Havertz bestämt sig för att lämna Bayern Leverkusen. Havertz ryktas till antingen Chelsea eller Real Madrid. Enligt tidningen Bild leder Chelsea kampen om att knyta till sig den tyske talangen. 

Havertz har gjort en bra säsong i Bundesliga vilket har skapat ett intresse bland storklubbarna i Europa. Den tyska talangen gjorde 12 mål och 6 assist i den gångna säsongen. Som tidigare har nämnts har flera källor indikerat att det är den engelska storklubben Chelsea som är närmast att signa talangen. Enligt Bild ska Havertz själv förklarat för klubben att han vill lämna nu i sommar vilket blev en nyhet som läckte igår.

Händelseförloppet kring Havertz framtid kommer att bli en intressant och spännande nyhet att följa. Priset för den tyska talangen har spekulerats kring en miljard kronor. Enligt ryktesväg kommer det hända saker redan inom det närmaste dagarna.

Kai Havertz kom till Bayern Leverkusen säsongen 2010/11 från Aachen. Sedan har han gått hela vägen genom klubbens ungdomsakademi till a-laget. Kai Havertz är född 1999 och fyllde 21 år i juni. Tysken har även spelat 7 matcher för sitt landslag och det har resulterat i ett mål. Havertz har under säsongen varit en viktig figur för laget och framförallt i det offensiva spelet.

SE ÄVEN: ”Kai Havertz drömmer om att spela i Premier League”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply