bet365

Juventus vill värva Mario Balotelli

Juventus vill värva Mario Balotelli

Balotelli till Juventus?

En av vinterns kanske konstigaste rykten. Juventus ska enligt uppgifter vara intresserade av att värva Mario Balotelli som förstärkning till offensiven. Detta om någon spelare skulle lämna under det kommande halvåret.

Transfercirkusen är i full gång och det är nu lagen hämtar in nyförvärv och säljer de man inte längre tror på. Det är även nu vi får läsa om de mest otroliga ryktena. Under de senaste veckorna har det kommit fram flertalet galna rykten och idag fortsätter det. Denna gång är det The Sun som skriver om Juventus eventuella värvningar under det kommande halvåret. Den gamla damen ska ha flertalet namn på sin önskelista och en spelare man ryktas vilja förstärka med är Mario Balotelli. Den engelska tidningen skriver att agenten Mino Raiolas goda band med Juventus ska vara en av de avgörande faktorerna till en flytt.

Balotelli sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen och en ankomst till Allianz Stadium skulle i så fall komma att bli gratis. Juventus sägs erbjuda anfallaren ett femårskontrakt med en hög lön samtidigt som en saftig sign on-bonus även ska vara inskriven i kontraktet. The Sun skriver även att Balotelli skulle få en startplats i den svartvita klubben och inte bara agera inhoppare för Gonzalo Higuaín.

SE ÄVEN: ”Balotelli kommer spela i Dortmund”

Juventus fans ska dock inte vara speciellt övertygande av en potentiell affär. 27-åringen må ha gjort 17 ligamål i Nice men insatserna i Manchester City och framför allt Liverpool ska göra att man inte är helt glada över ryktena.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply