Juventus vill plocka in Ivan Rakitić från Barcelona

Juventus vill plocka in Ivan Rakitić från Barcelona

Juventus jagar Ivan Rakitić

Juventus kan vara på väg att värva från Barcelona. Den italienska klubben jagar Ivan Rakitić, rapporterar Football Italia.

Juventus nådde inte hela vägen fram i Champions League. Klubben tog sig till final men förlorade där med 4-1 mot Real Madrid. Nästa säsong vill de vinna hela turneringen. För att kunna göra det planerar italienarna att ta in flera nya spelare. En av dem är Ivan Rakitić. Juventus vill plocka in kroaten från Barcelona, enligt Football Italia.

Släpps om Verratti kommer in?

Det sägs att Barcelona är villiga att släppa Rakitić om klubben lyckas värva Marco Verratti.  I så fall är det fritt fram för kroaten att flytta till Turin.

Anlände 2014

Rakitić har tillhört Barcelona sedan sommaren 2014. Han lämnade då Sevilla för att flytta till Camp Nou. Första säsongen var en succé, där mittfältaren var med om att ta hem trippeln (Champions LeagueLa Liga och Copa del Rey) tillsammans med sina lagkamrater. Efter det har 29-åringen vunnit ytterligare en La Liga-titel och två Copa del Rey-titlar i klubbens färger. Han har även varit med om att ta hem Klubblags-VM och den europeiska supercupen. Efter tre år i Katalonien så verkar det som att Rakitić kommer att flytta vidare. Om det blir till Juventus återstår att se.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply