Juventus vill plocka in Domenico Berardi

Juventus vill plocka in Domenico Berardi

Vill värva från Sassuolo

Enligt Football Italia vill Juventus värva Domenico Berardi från ligakonkurrenten Sassuolo. 

Juventus är på jakt efter ett antal nyförvärv under sommaren, för att se till att klubben fortsätter att spela på den höga nivå som man nått under de senaste säsongerna. Tidigare idag ryktades det om att Juventus vänder blickarna mot Danilo, samtidigt som det sagts att klubben vill värva Mario Götze och Isco. Nu är de italienska ligaledarna på jakt efter ännu en spelare.

Den här gången handlar det om Sassuolos anfallare Domenico Berardi. Enligt Football Italia är Juventus väldigt benägna om att värva italienaren, så att han kan bilda en offensiv trio med Paulo Dybala och Alvaro MorataJuventus har en köpoption på 25 miljoner euro på spelaren, då man tidigare delägde Berardi tillsammans med hans nuvarande klubb.

Om Juventus utnyttjar sin köpoption och plockar in Berardi snuvar man ett antal andra klubbar som är intresserade av att värva spelaren. I mars hävdades det att Tottenham visade ett stort intresse för Berardi, och även Milan och Inter ska ha varit sugna på att värva spelaren.

Under de senaste åren har Berardi imponerat i Serie A. Spelaren är endast 21 år gammal, men har redan lyckats med att göra 37 mål på 84 matcher i den italienska ligan. Dessutom har han stått för 30 assist. Om italienaren väljer att skriva på för Juventus kommer han även förenas med sin före detta lagkamrat Simone Zaza.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply