Juventus vill ersätta Dani Alves med Danilo

Juventus vill ersätta Dani Alves med Danilo

Juventus vill ersätta Dani Alves med Danilo

Danilo kan ersätta Alves i Juventus

Då Dani Alves är överens med Manchester City om en flytt till Premier League i sommar letar Juventus efter en ersättare. Först på listan står Real Madrids Danilo.

Juventus är i full gång med att göra förändringar efter att ha förlorat Champions League-finalen mot Real Madrid Cardiff. Under tisdagen kom uppgifter om att Dani Alves river sitt kontrakt med Juventus för spel i Premier League. Även om det inte är officiellt att brassen lämnar Turin är den italienska storklubben ute efter en ersättare och det namn som intresserar mest är Danilo Real Madrid. Brasilianaren har inte haft någon lätt tid i den spanska huvudstadsklubben sen han anslöt från FC Porto och då Zidane inte räknar med spelaren till nästa säsong kommer han att lämna Estadio Santiago Bernabéu.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Real Madrid

Det är Sky Sport Italia som kommer med uppgifterna att Giuseppe Marotta är ute efter att värva Danilo, och inte Héctor Bellerín som det tidigare pratats om. Italienarna ska vara väldigt positiva till en värvning av Danilo där den ena negativa punkten ska vara att spelaren tar upp en av platserna för spelare som inte har europeiskt medborgarskap.

Marotta har själv bekräftat att Alves lämnar klubben i sommar.

– Det handlar inte om vår relation, utan om Alves motivation. Han sa till oss att han vill testa på något annat i sin fotbollskarriär och därför kommer vi säga upp kontraktet vi har med honom, säger han till Mediaset Premium.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply