Juventus och Valencia går mot bytesaffär

Speltips Sundsvall Malmö FF tips – superodds på GIF Sundsvall MFF 29/7, Allsvenskan 2017!

Juventus kan byta Lemina mot Cancelo plus pengar

Dani Alves har lämnat Juventus och man är fortfarande på jakt efter en ersättare till högra wingbacksplatsen. Nu har man ställt in siktet mot Valencias portugis Joao Cancelo som man vill byta sig till mot Mario Lemina.

Att leka hem Serie A är något Juventus gjort de senaste åren, utan några större problem. Inför kommande säsong har dock flera konkurrenter rustat upp rejält. Inter ser betydligt stabilare ut, Milan har fullständigt hårdsatsat, Napoli har inte blivit direkt sämre och Roma förväntas också vara däruppe i toppen. Det kommer bli en spännande säsong i Serie A.

Juventus har dessutom tappat en av deras absolut bästa spelare förra året i Dani Alves. Brassen har skrivit på för Paris Saint-Germain och Juventus är på jakt efter en ersättare till Dani Alves. Nu sägs man förhandla med den tänkta ersättaren och det är Joao Cancelo från Valencia.

Erbjuder Lemina plus pengar

Enligt rapporter både från spansk och italiensk media diskuterar Juventus och Valencia om en affär som innehåller ett byte plus pengar. Juventus ska erbjuda mittfältaren Mario Lemina plus 160 miljoner kronor för Cancelos underskrift.

En affär sägs vara nära eftersom klubbarna har en väldigt god relation sedan tidigare.

Juventus är också sugna på Mats Hummels, Blaise Matuidi och Ezequiel Garay.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply