Juventus nobbar bud på Douglas Costa

Juventus nobbar bud på Douglas Costa

Ingen flytt för Costa

Spelaren som är utlånad från Bayern Munchen till Juventus har fått in ett erbjudande om en flytt till Manchester United.

Under den gångna säsongen har Douglas Costa varit utlånad från Bayern Munchen till Juventus. Brasilianaren fick aldrig den speltid han ville hos de tyska giganterna och lämnade därför för spel i den gamla damen. I Serie A har det dock gått bättre och efter att säsongen precis avslutats har Juventus meddelat att man vill köpa loss spelaren. En summa kommer hamna på drygt 40 miljoner euro men det är inte bara italienarna som vill köpa loss Costa.

På söndagsmorgonen kommer uppgifter om att Manchester United ska ha hört sig om en eventuell värvning av brassen. Jose Mourinho och Uniteds klubbledning ska ha presenterat ett bud till Juventus för att försöka köpa loss spelaren. Ersättningen ska ligga på 40 miljoner euro men Juventus ska inte vara intresserade av att sälja vidare Costa som växt ut till en av lagets viktigare anfallsspelare denna säsong.

När Juventus kommer att köpa loss Douglas Costa är oklart. Något man dock kan konstatera är att både spelaren och den svartvita klubben är överens om att Costa stannar på Allianz Stadium den kommande säsongen.

Spelaren har kontrakt med Bayern Munchen till och med sommaren 2020 och har denna säsong stått för 4 mål på 31 matcher i Serie A.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply