Juventus kan sälja Miralem Pjanic

Juventus kan sälja Miralem Pjanic

Pjanic kan lämna Juventus

Juventus ska ha satt en prislapp på bosniern som jagas av klubbar i både Premier League och La Liga.

Under de senaste säsongerna har Miralem Pjanic varit en viktig pjäs när det kommer till Juventus spel, framför allt den offensiva biten. Bosniern har varit den som styrt mittfältet och assisterat anfallarna samtidigt som hans fina fot slagit in flera frisparkar. Flera klubbar har blickarna riktade mot Allianz Stadium och nu sägs Juventus ha satt en prislapp för att sälja sin playmaker.

Enligt Tuttosport ska Juventus ha bestämt sig för att acceptera bud som överstiger en summa på 80 miljoner euro. Enligt tidningen ska det inte vara alldeles för stort intresse för spelaren som skrev på för Juventus för två år sen men då flera klubbar är intresserade av bosniern kan ett högt bud komma in.

Pjanic som tidigare spelat i både AS Roma och Lyon har flera klubbar efter sig. Framför allt från Premier League där Arsenal och Chelsea är de senaste lagen att knytas ihop med spelaren. Även Real MadridBarcelona och Paris Saint-Germain har tidigare anmält sitt intresse för Pjanic vars kontrakt med Juventus sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply