Juventus jagar Mattia De Sciglio

Juventus jagar Mattia De Sciglio

Mattia De Sciglio flyttar från Milan till Juventus?

Ska Mattia De Sciglio göra en kontroversiell flytt? Milan-försvararen jagas av Juventus, uppger Football Italia.

En kontroversiell övergång kan vara på väg att hända i Serie AJuventus klubbledning har börjat rikta blickarna mot en av Milans spelare. De italienska mästarna vill locka till sig Mattia De Sciglio, skriver Football Italia.

Redan under sommaren 2016 talades det om att försvararen var aktuell för Juventus. Nu påstår källor i Turin att mästarklubben är närmare att värva De Sciglio än någonsin tidigare. Detta beror på att spelaren själv uppges vägra skriva på ett nytt avtal med Milan på grund av intresset från Juventus. 24-åringens kontrakt på San Siro går ut i juni 2018 och nu kanske Milanoklubben blir tvungen att sälja spelaren i sommar om man vill tjäna pengar på honom.

Allegri släppte fram honom

Det var Max AllegriJuventus nuvarande tränare, som släppte fram De Sciglio under sin tid som ansvarig för Milan. Nu kan tränaren och spelaren vara på väg att återförenas på Juventus Stadium.

Det är dock oklart om Allegri kommer att vara Juventus tränare under nästa säsong. Det har talats om att italienaren kommer att lämna klubben under en längre period. Bland annat har det ryktats om att Allegri är på väg till Arsenal och att han kan ersätta Luis Enrique i Barcelona.

Om Allegri inte är Juventus tränare under nästa säsong är det osäkert om De Sciglio kommer att vara sugen att flytta till klubben.

Jagar flera

Samtidigt är Juventus även på jakt efter flera andra nyförvärv. Till exempel har det sagts att man jagar Emre Can.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply