Juventus fortsätter att jaga Blaise Matuidi

Juventus fortsätter att jaga Blaise Matuidi

Juventus försöker värva från PSG

Juventus riktar blickarna mot PSGs mittfältare. Italienarna vill plocka in Blaise Matuidi, skriver Football Italia.

Följetongen mellan Juventus och Blaise Matuidi fortsätter. Det har talats om att den italienska klubben vill värva mittfältaren vid flera olika tillfällen, bland annat i augusti 2016 och i april i år. Nu kommer rykten som hävdar att Serie A-mästarna försöker locka till sig spelaren på nytt. Juventus jagar Matuidi, enligt Football Italia.

Främst är Matuidi Juventus plan b om man misslyckas med att värva Steven N’Zonzi från Sevilla. Italienarnas prioritet är att ta in La Liga-klubbens spelare, men det kan bli svårt att nå en överenskommelse med hans nuvarande klubb. Juventus är inte beredda att spendera de 40 miljoner euro som Sevilla vill ha för att släppa mittfältaren.

Näste man på önskelistan av mittfältsvärvningar är Matuidi. 30-åringen var nära att flytta till Juventus redan i fjol. I år påstås han vara beredd att lämna Paris för Turin.

Jagar flera

Samtidigt arbetar Juventus för att ta in Douglas Costa från Bayern München. Det sägs att klubben och brasilianaren är överens om ett avtal. Flera källor på Juventus Stadium tror att övergången snart kommer att vara klar.

I övrigt så jagar Juventus även Federico Bernardeschi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply