Juventus besegrade Milan

Det var två lag med stora avbräck som kom till matchen. Juventus saknade både Andrea Pirlo och målvakten Buffon, samtidigt som Milan fick klara sig med endast två anfallare.

Men det började bra för Milan, som endast hade en anfallaren från start. Robinho gav Milan ledningen efter nio minuters spel, när han var framme och stötte in en stolpretur från Flaminis avslut strax innan. Juventus kvitterade dock tre minuter senare, när Marchisio styrde in ett inlägg snyggt och otagbart för Abbiati i Milan-målet.

I slutet av den första halvleken fixade Vidal 2-1 till Juventus, när han lurade Milans försvar helt och därefter vände bort Yepes, innan han enkelt rullade in bollen i mål.

I den 64 minuter drygade Juventus ut ledningen, när Alessandro Matri nickade in 3-1 för Juventus på hörna. Med tretton minuter kvar av matchen fick Milan en chans att komma in i matchen igen, när man fixade en straffspark. Straffen satte Robinho distinkt uppe i målvaktens vänstra kryss, men närmare än så kom inte Milan. Juventus vann matchen med 2-3.