Juventus är nära att värva Steven N’Zonzi

Juventus är nära att värva Steven N'Zonzi

Juventus jagar Sevillas mittfältare

Steven N’Zonzi kan flytta från Spanien till Italien i sommar. Spelaren är nära en övergång från Sevilla till Juventus, enligt Transfermarketweb.

Steven N’Zonzi har spelat i FrankrikeEngland och Spanien. Spelaren kan vara på väg att flytta på nytt. Juventus är nära att värva Sevillas fransman, uppger Transfermarketweb.

Juventus sägs ha nått en överenskommelse med Sevilla. Den italienska klubben kommer att betala cirka 25 miljoner euro för 28-åringen, trots att hans utköpsklausul ligger på 40 miljoner.

Spelaren själv är också överens med Serie A-mästarna. Han kommer att skriva på för fyra år och får en årslön på 3,5 miljoner euro.

Två år i Sevilla

N’Zonzi kom till Sevilla i juli 2015. Under sin första säsong i klubben var han med om att vinna Europa League. Efter två år i föreningen verkar det som att fransmannen är redo att flytta vidare.

Juventus jagar flera

Juventus fortsätter att rusta inför nästa säsong. Föreningen är på jakt efter flera olika spelare, förutom N’Zonzi. Tidigare idag hävdades det att Douglas Costa närmar sig en flytt till Turinklubben. Det har även påståtts att Juventus vill värva Federico Bernardeschi från Fiorentina och att italienarna jagar Arsenals Wojciech Szczesny.

Fler nyheter från Serie A

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply