Jupp Heynckes var mycket imponerad efter 3-2 vinsten mot Kaiserslautern

Jupp Heynckes var mycket nöjd efter 3-2 segern i vänskapsmatchen mot Kaiserslautern och han hade även fler anledningar till att vara nöjd. Jupp Heynckes uppgift som coach i Bayern München var att ta laget tillbaka till deras glansdagar och tillbaka till den formen då de dominerade ute i Champions League och i Bundesliga. De två senaste åren har det varit rivalen Borussia Dortmund som har varit laget som har varit steget före och tagit hem det tyska ligaguldet två år i rad och även cupgulden.

Efter 3-2 vinsten såg Heynckes potentialen i spelartruppen han har och även om 3-2 inte är ett resultat att stoltsera med, så var han ändå stolt över insatsen. Jupp blev extra stolt över Ribery och Robben som nu var sams på planen och skapade fina möjligheter för varandra på planen. Tidigare har de varit osams och det har även uppstått bråk på matcher som vi spelat, men jag pratade med dem båda och sa att de borde byta positioner emellanåt för att skapa variation i lagets spelstil och för att inte vara lika förutsägbara.  

I matchen kunde Heynckes presentera nyförvärven Mario Mandzukic och Emre Can som båda imponerade på honom bekräftar Heynckes till Bundesliga.de. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply