Jose Mourinho ger sig inte – vill värva Antoine Griezmann

Jose Mourinho ger sig inte - vill värva Antoine Griezmann

Manchester United ger inte upp Antoine Griezmann

Enligt brittisk media vill Manchester United ge Antoine Griezmann samma lön som klubbkamraten och landsmannen Paul Pogba tjänar sen ankomsten till Old Trafford.

Manchester United lägger inte ifrån sig intresset för att köpa Antoine Griezmann. Fransmannen forsätter ligga högst upp på Jose Mourinhos önskelista och efter att ha misslyckats värva anfallaren vid flertalet tillfällen sägs man nu komma med ett nytt, högre erbjudande.

Det är The Sun som kommer med uppgifter om att United vill erbjuda Griezmann en lön på hela 250.000 euro i veckan plus diverse bonusar, samma summa som landslagskollegan Paul Pogba tjänar sen flytten från Juventus i somras. Anfallaren skulle då bli lagets bäst betalde spelare tillsammans med Pogba men det är dock oklart hur länge det eventuella kontraktet skulle sträcka sig.

Antoine Griezmann har en utköpsklausul på 100 miljoner euro i sitt kontrakt med Atlético, som han förlängde så sent som i somras och då den spanska huvudstadsklubben blivit straffade med ett transferförbud kommer man göra allt för att hålla kvar sin franske anfallsstjärna under det kommande året.

”Gillar inte att bli frågad om framtiden”

För endast ett par dagar sen uttalade sig spelaren själv i en intervju med den spanska tidningen Diario MARCA och sa att han inte gillar när folk spekulerar om hans framtid.

– Jag gillar inte när folk frågar mig var jag kommer spela nästa säsong. Varken Cristiano, Messi eller Bale blir tillfrågade var de kommer vara och spela nästa år. Precis som de gillar jag inte heller frågan. Jag är lycklig och njuter av min tid i Atlético, fråga mig inte mer om min framtid, säger spelaren vars kontrakt går ut 2021.

”Kan se mig i MLS

Griezmann säger att han trivs i den spanska huvudstadsklubben, men att han någon gång i framtiden vill flytta till USA för spel i MLS.

– USA är vart jag vill avsluta. Jag älskar staterna, sade Griezmann enligt Goal.

– Jag vill följa NBA och gå med mina barn till varje match. Jag kan redan se mig själv där. Jag vet ännu inte vilken stad men varför inte spela för Beckhams franchise i Miami? Att spela under Beckham hade varit det bästa, säger han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply