Jorginho till City?

Jorginho till City?

Napoli-stjärnan ändrar sig – kan gå till City i sommar?

Det ryktades länge om att Napolis stjärna Jorginho skulle vara på väg till Manchester City. Men sedan kom uppgifter om att han inte vill gå dit, något som dock kan ha ändrats, enligt engelsk media.

Jorginho har under de senaste åren varit ett jagat namn i Fotbollseuropa. Spelaren som är född i Brasilien har varit på intresselistan hos flera storklubbar och nu försöker man på nytt med att rycka i 26-åringen. Men däremot så har det inte alltid varit klart var Napolis guldklimp kommer att hamna.

Pep Guardiola och Manchester City är ju sedan tidigare intresserade av att värva mittfältaren. Dock har han avråtts att gå dit, då speltiden över en hel säsong kan bli lite.

Kan gå till City trots allt

Men trots att engelsk media påstått att han inte velat gå till City så kommer nu nya uppgifter. Det är Daily Mirror som skriver att den italienska stjärnan, som missar VM 2018 då det istället blir Sveriges VM-trupp 2018 som får åka dit, att Jorginho nu ska vara aktuell för City igen.

Att Napoli samtidigt ska acceptera budet på ungefär 600 miljoner kronor i sommar. Men samtidigt är det bra att tänk på att Daily Mirror bör tas med en nypa salt, eller två.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply